Podcasty

Připravili jsme pro vás jedinečný podcast o lidech a o HR. Aby vám nic neuteklo, dejte naHRávkám odběr na Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. Všechny epizody najdete i tady, přejeme příjemný poslech.

#19 Tereza Kučerová z Ambiente: Hosté se do gastra pomalu vrací. Na personál jsou náročnější než dřív

Tereza pracuje v Ambiente, známé gastronomické značce, která zastřešuje aktuálně 25 provozů. Jednotlivé provozovny fungují nezávisle a mají vždy svého vedoucího. Možná i proto je tady úloha HR velmi specifická a spojuje více rolí než třeba jinde. Poslechněte si, jak svou pozici Terka vnímá, jak se v Ambiente v této nelehké době daří nábor a co jako firma plánují do budoucna.

#8 HRnek do uší: Nepřepisujte e-maily a zkontrolujte si firemní přístupová hesla

Tentokrát Anička Schuma v HRnku vaří. Nelekejte se, jde o vyladěné recepty pro HR. Dozvíte se 5 snadných tipů, jak zvýšit produktivitu a taky proč byste neměli přehnaně kontrolovat své odpovědi na důležité e-maily. Prověříte svá interní hesla a jako bonus dostanete návod, jak přežít období brigád. Tak hezký poslech.

#18 Dominika Stašková, Tesco & Lukáš Stříbrný, Česká pošta: Abyste získali šikovné brigádníky, musíte být opravdu rychlí

Tentokrát se můžete těšit hned na dva hosty ze dvou firem. Dominika pracuje v řetězci Tesco a Lukáš u České pošty. Oba ve své firmě vedou náborová oddělení a naše moderátorka Míša Raková je vyzpovídala na téma letních brigád. Poslechněte si, kde brigádníky lovit, čím je oslnit nebo jak na rychlé a účelné zaškolení.

#7 HRnek do uší: Za devatero horami byl jeden duševně zdravý zaměstnanec...

Pojďte si poslechnout krátkou pohádku. Bude o well-beingu zaměstnanců a o tom, proč by firmy měly přihlížet k novému režimu práce. Lidi si totiž zvykli na větší volnost a na tenhle trend navazuje i generace Z, která začíná hledat práci. Poslechněte si to až do konce.